Събота, 30 Януари 2010 09:02

През 2010-та отбелязваме 50-годишнината от обединението на Смолян

Folklornipraznici019През 2010 година Смолян ще отбележи 50 години от обедиението си, когато в пределите на града се включиха и Устово и Райково. Вече е готов и предстои да бъде утвърден годишният календар за културната дейност през настоящата година в община Смолян, съобщиха от общинският пресцентър. В него са залегнали прояви, чествания, събори, фестивали, творчески срещи и юбилеи, както в общинския
и областен център, така и във всяко селище на общината. Сред тях се открояват 3 март, 24 май, Майските културни тържества, Орфеевите празници, Илинденско-Преображенската епопея, Празникът на Смолян и отбелязването на 50-годишнината от обединението на Смолян, 1 ноември, Коледните и Новогодишни празници и др.

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!