Сряда, 16 Декември 2015 14:53

Президентът Росен Плевнелиев ще бъде на посещение в Смолян

Президентът Росен Плевнелиев ще бъде на посещение в Смолян
На 17 декември, четвъртък, президентът Росен Плевнелиев ще бъде на посещение в град Смолян.
В 10.30 часа държавният глава ще открие нова производствена мощност на „Костал България“ ЕООД. Фирмата е дъщерно дружество на немската холдингова компания KOSTAL, която е един от лидерите в разработването и производството на електрически, електромеханични и механични продукти за автомобилната индустрия.  
По-късно в сградата на Община Смолян държавният глава ще обсъди с представителите на местните власти и на бизнеса актуални проблеми и проекти за развитие на региона.
 

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!