При две катастрофи в събота пострадаха двама. Няма опасност за живота им

При две катастрофи в събота пострадаха двама. Няма опасност за живота им

Две пътно-транспортни произшествия възникнали на 24 октомври, информират от полицията в Смолян. Първият инцидент е станал в събота около 13:23 часа на третокласен път №866 на км.69+900метра /Кричим-Девин-Смолян/. 49-годишен от гр. Пловдив, не избира правилно скоростта на движение, при което на лява крива се поднася с мотоциклета си и пада под пътя. В следствие на удара водача е с контузия на ляво рамо, счупени 5 и 6-то ребра в ляво и травма на бял дроб. Пострадалият е транспортиран от екип на ФСМП-Девин в МБАЛ-Пловдив. Произшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата. 

Втората катастрофа е станала същия ден около 18:20 часа в град Смолян на ул."Невястата", на 200 м. след ресторант "Рибката" в посока к.к. Пампорово.

19-годишен от гр. Смолян, при управление на лек автомобил, собственост на 60-годишен смолянчанин,  навлиза в пътна лента за насрещно движение и се удря в насрещно движещия се товарен автомобил със софийска регистрация, собственост и управляван от 35-годишен мъж от гр.София. Леко ранен, без опасност за живота, е водачът  на лекия автомобил, който е получил разкъсно-контузна рана на главата. Оказана му е медицинска помощ в МБАЛ-Смолян и е настанен за наблюдение. произшествието е посетено от дежурна оперативна група на РУ и ОДМВР-Смолян. извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре