Menu
Понеделник, 10 Юни 2019 19:57

При перфектни условия премина състезанието по шосейно колоездене купа “Долчини”

Публикувана от Прочетена 865 пъти
При перфектни условия премина състезанието по шосейно колоездене купа “Долчини” снимка: община Чепеларе
При перфектни условия и с много състезателен дух премина състезанието по шосейно колоездене купа “Долчини”, организирано от "Doltcini Pro Team" и Община Чепеларе. През двата състезателни дни в град Чепеларе и к.к.
Папмпорово близо 200 участника от цялата страна, разделени в 5 категории - момчета младша възраст и момичета, момчета старша възраст и девойки, юноши младша възраст, юноши старша възраст и мъже Елит показаха уменията си в колоезденето. Победителите бяха наградени от кмета на Община Чепеларе г-жа Славка Чакърова, шампиона Радослав Янков, организаторите от Doltchini pro team и спонсори. Община Чепеларе изказва своята благодарност на всички хотелиери и спонсори оказали своята подкрепа за организацията и провеждането на състезанието!
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!