Menu
Петък, 15 Март 2019 10:11

Приключи конкурсът за началници на отделения в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“

Публикувана от Прочетена 955 пъти
МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“

Приключи обявения в началото на февруари конкурс за началници на отделения в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“. Резултатите на явилите се кандидати бяха обявени днес.

Конкурсът премина на два етапа – представяне на писмена разработка на тема: „Визия   за   развитие   на   отделението   за   тригодишен   период   в съответствие   с   медицинските   стандарти.   Качество   и   икономическа ефективност на дейността” и събеседване с кандидатите. Резултатите бяха обявени от конкурсната комисия. Избрани са началници на 7 отделения с мандат от 3 години, както следва:  Отделение по физикална и рехабилитациона медицина – д-р Камелия Павлова; Отделение по нервни болести – д-р Евгени Фотев, Отделение по хирургия – д-р Георги Благоев; Отделение по диализно лечение – д-р Славка Бояджиева; Отделение по акушерство и гинекология – д-р Стефан Тодоров; Отделение по педиатрия – д-р Емил Шалдъров. Мандатът на началниците на отделения е тригодишен.

Приключи и конкурсът за главна сестра на смолянската болница. Той бе спечелен от Диана Сурова, която е старша медицинска сестра на Отделението по анестезия и интензивно лечение.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!