Menu
Понеделник, 10 Декември 2018 16:41

"Принцесата, която не искаше да играе” по Астарид Линдгрен

Публикувана от Прочетена 1623 пъти

Какво най-много обичат децата? Да играят. Всички деца обичат да играт. Всички ли? За едно дете, принцеса, което не обичало да играе, разказва прочутата шведска писателка Астрид Линдгрен, а тя, знаем, разбира от деца.

Ако искате да видите тази приказка, изиграна с кукли, заповядайте в театъра. Ще надникнете в света на игрите и ще се запознаете с принцеса Лизе – Лота и нейната нова пиятелка Мая, както и с парцалената кукла Пия, по-скъпа и от най-скъпата играчка.

Ще разберете как е възможно да си имаш всичко, а да не си щастлив.....И как е възможно да си щастлив и доволен с това, което имаш, без значение дали е много или малко. Ще откриете истинската цена на приятелството.

Обещаваме, че ще е интересно и ту тъжно, ту весело. Ту на ужким, ту наистина.....Ако не дойдете, няма да разберете защо голямата Астрид Линдгрен твърди, че „Приказките понякога са съвсем като живи хора.”

Адаптация, режисура  и музикална среда - Елза Лалева

Сценография и кукли - Стефка Кювлиева

Участват -  Емилия Ованесян, Десислава Минчева, Борис Хаджийски

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!