Петък, 23 Октомври 2015 11:48

Призив

Николай Мелемов
Николай Мелемов Николай Мелемов снимка: ПП ГЕРБ - Смолян
Уважаеми съграждани,
 
Гласувайте кой да бъде кметът на община Смолян, кои да са неговите 29 общински съветника, кои да са кметовете на населените места! Участвайте и в референдума за електронното гласуване! Избор има и това е наша безспорна привилегия от демокрацията. Не си я отнемайте сами! Преценете кой от кандидатите в най-голяма степен е носител на ценностите, от които вие се ръководите в своя живот, и му дайте своя вот. Възнаградете с доверие най-достойния. 
Апатията, отрицанието, негативизмът вероятно помагат на моменти, но и те като неволята няма да поправят колелото на нашата каруца.
Повярвайте в силата си! Колкото повече народ отидем до урните, толкова повече контролът над местната власт ще е по-мощен. Когато си гласувал, ще си убеден, че имаш власт да изискваш. А колкото повече очи са вперени в управлението, толкова то е по-прецизно, по-добри ще са и резултатите от неговото управление.
Има избор и има смисъл да се гласува. Безразличието също е избор, но грешен.
 
Бъдете активни и нека победи най-достойният!
 
Николай Мелемов – кандидат за кмет на Смолян от ПП ГЕРБ 
 
Пресцентър ГЕРБ - Смолян
 
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
 

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!