Вторник, 19 Декември 2017 17:25

Проблеми с инфраструктурата, земеделието и ловното стопанство поставиха жителите на Баните пред депутата Садъков

Проблеми с инфраструктурата, земеделието и ловното стопанство поставиха жителите на Баните пред депутата Садъков
Редица пробелеми поставиха жителите на Баните и близкото село Гълъбово по време на изнесените приемни на народният представител на ДПС от Смолянският регион Хайри Садъков.
 
Хората от Баните поискаха съдействие за решаване на проблеми най-вече с поминъка им, а именно селското стопанство и земеделието в района. Те поискаха и  решаване на проблемите, свързани с инфраструктурни обекти. 
 
Присъстващите жители на приемнтата в с. Гълъбово, поискаха  ДПС да участва в местната власт, защото по техни думи, когато Движението поеме ангажимент, то е бил изпълняван и дадоха като пример водоснабдяването на селото им. 
 
 
Те поставиха и наболял проблем за тяхното населено място, Ловното стопанство "Сливка", където хората искат да се върне ловното поле на ловната дружинка, а не да се отдава на концесия. Според тях,  ловното поле е на границата на населеното място и всяка година се унищожава селскостопанската продукция на 100%.  Те поставиха и въпроси от рода, защо в съседните общини се финансират инфраструктурни обекти и улични мрежи, а в нашата община това не се случва.
 
От своя страна депутатът от 44 – то Народно събрание им обясни, какво може той да направи по въпросите и къде може да им съдейства, като подчерта, че по-голямата част от поставените проблеми са в правомощията на местната власт. Садъков за пореден път подчерта пред жителите на община Баните, че управленската коалиция, която управлява в момента страната е вредна за държавата и демокрацията, визирайки участието на националистите във властта.
 

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!