Menu
Вторник, 11 Юли 2017 17:40

Продължава издирването на момчето, блъснало пешеходци в Триград

Написана от
Трети ден продължава издирването на 16-годишния Кристиян М., който блъсна с кола пешеходци край Триград, информират от ОД на МВР- Смолян. Полиция, доброволци, горски служители, ловци и жители на Триград претърсват околностите на селото, но засега няма следа от момчето, избягало след катастрофата. Издирващите групи проверяват и района на пещерите край Триград.
 

Опасенията на близките са, че Кристиян е побегнал в пристъп на паника и вина за катастрофата. Момчето удари група туристи, шофирайки без книжка колата на баща си. При сблъсъка са пострадали четирима пешеходци, сред тях и 6-годишно момиче. Предполага се, че момчето е тръгнало из гористата местност. Спелеолози вече са претърсили и основните пещери в района, но Кристиян не е открит. Кристиян е ученик от София, дошъл е през ваканцията при баба си в Триград.
 
Източник: БТА
 
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!