Прогноза за мача Уелс - Швейцария

Прогноза за мача Уелс - Швейцария

В група „А“ на Евро 2020 са поместени отборите на Италия, Швейцария, Турция и Уелс. Непосредствено след мача на откриването между Турция и Италия, на втория ден от първенството ни очаква сблъсък между тимовете на Уелс и Швейцария. По предварителни математически футболни прогнози „драконите“ влизат в ролята на по-непретенциозния състав и лек аутсайдер, но в действителност едва ли ще се окаже така по време на самата среща. Предстои да разберем!
  
   Пътят и на двата отбора дотук премина през директните квалификации, като Швейцария спечели своята група, в която се състезаваха още Дания, Република Ирландия, Грузия и Гибралтар, докато Уелс завърши на втората позиция в своя поток, отстъпвайки само на Хърватия, и изпреварвайки Словакия, Унгария и Азербайджан.
  
   До момента при изиграването на 5 мача между тези два съперника можем да извлечем една основна закономерност – момчетата на Владимир Петкович определено имат превъзходство в общите сблъсъци при 4 победи, 0 равенства и само 1 допусната загуба. Това може да изглежда негативно за тима, предвождан от Райън Гигс, но все пак тук става въпрос за базиране на статистика, която е на повече от 10 години. Също така националният отбор на Уелс определено претърпя подем в последно време, така че на терена на олимпийския стадион в Баку реално ще застанат непознати и доста изравнени като сили съперници. Какво да очакваме от срещата?

   Вероятните две единадесеторки ще бъдат: за Швейцария на врата -  Ян Зомер; пред него в защита - Нико Елведи, Фабиан Шер и Мануел Аканджи; в халфовата линия - Kевин Мбабу, Ремо Фройлер, Гранит Джака, Рикардо Родригес и Джердан Шакири; в нападение ни предстои сериозна ротация измежду двама сред Бреел Емболо, Марио Гавранович и Харис Сеферович. За Уелс Райън Гигс по всяка вероятност ще заложи на: вратар – Дани Уорд; защитници - Конър Робъртс, Крис Мефам, Джо Родън, Бен Дейвис и Неко Уилиямс; в халфовата линия - Джо Алън, Итън Ампаду и Аарън Рамзи; в нападение – Гарет Бейл и Даниел Джеймс. На фона на стила на игра и окомплектоваността на двата състава, можем да заключим, че големият плюс за швейцарците (освен този на самия им национален флаг) е, че те играят като равнопоставена и сплотена единица, докато тимът на Уелс до голяма степен е концентриран до формата на Гарет Бейл и още един-двама състезатели.

   По отношение на директната прогноза за този мач смятаме, че това ще бъде среща, в която по-логичното ще се случи и момчетата на Владимир Петкович ще успеят да грабнат така важните за тях 3 точки в този мач. Букмейкърите дават приятна ставка, която варира между 2.20-2.30 коефициент. За по-смелите от Вас бихме загатнали още една прогноза, която се изразява в това: Швейцария да спечели и двата отбора да си отбележат гол, но е нещо, което определено е с по-висока стойност на риска.

   Желаем Ви много евро-емоции и успехи със залозите!
  

Прогноза за мача от Прогнози.БГ : Швейцария да спечели мача

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре