Menu
Неделя, 27 Януари 2019 10:27

Проходите "Пампорово" и "Превала" все още са затворени, бедственото положение в Смолянско остава

Публикувана от Прочетена 2947 пъти
Проходите "Пампорово" и "Превала" все още са затворени за движение заради снегопочистване, но през "Пампорово" е въведена организация на контролирано пропускане на автомобили, информира областният управител на Смолян Недялко Славов.
 
Остава в сила въведеното вчера бедствено положение за Смолянска област, причинено от пораженията от обилния сняг. Населените места в общините Доспат и Борино и днес са с прекъснато електричество. 
 
Пътят Стойките - Пампорово също е затворен. Преминаването през прохода "Рожен" е задължително с вериги, а товарните автомобили над 12 тона трябва да бъдат без ремаркета и полуремаркета,уточняват от Областното пътно управление, предаде БТА.
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!