Menu
Сряда, 15 Март 2017 20:35

Прокуратурата в Смолян привлече обвиняем за убийството в с. Турян

Написана от
Прокуратурата в Смолян привлече обвиняем за убийството в с. Турян снимка: Смолян днес!
Окръжната прокуратура в Смолян привлече като обвиняем Петър Р. /62 г./ за умишлено убийство на 51-годишна жена, съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура в Пловдив. Мъжът е направил самопризнания за убийството на Милена С. на 13 март в смолянското село Турян. Обвиняемият е задържан за 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.
 
Трупът на Милена С. бе намерен на 13 март в нива в близост до къща в с. Турян. Аутопсията е установила осем прободно-прорезни рани в областта на гърдите. Два часа след убийството Петър е направил самопризнания, че е нанесъл с нож ударите на своята приятелка. Разказал за убийството пред пожарникарите, пристигнали да гасят пожар в неговата къща. Според жители на Турян скандалът между двамата избухнал в пристъп на ревност и след употреба на алкохол. Петър е овчар в селото. Предстои прокуратурата да внесе искане за постоянно задържане под стража, предаде БТА.
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!