Проверка и заплащане на задължения чрез виртуален пос терминал

Проверка и заплащане на задължения чрез виртуален пос терминал
Уведомяваме всички физически и юридически лица, че от 17.02.2023г. в интернет страницата на Община Смолян Ви предоставяме възможност да проверите и заплатите всички задължения към общината чрез виртуален пос терминал:
Декларирани недвижими имоти на територията на общината
Декларирани превозни средства с регистрация на територията на общината
Регистрирани патентни дейности на територията на общината
Други подадени декларации в Отдел "Местни Приходи"
Глоби и имуществени санкции по наказателни постановления за местни данъци
Задължения на граждани и фирми за местни данъци, такса битови отпадъци, глоби и имуществени санкции по наказателни постановления
Плащания на граждани и фирми за местни данъци, такса битови отпадъци, глоби и имуществени санкции по наказателни постановления
Идентификацията на потребителя се осъществява с ЕГН и вх.№ на документ издаден от Община Смолян, с ПИК от НАП или с КЕП.
Проверка и заплащане на задължения чрез виртуален пос терминал на адрес: https://smolyan.imeon.bg. Сайта е защитен и информацията, която преминава през него, е криптирана. Връзката сайт-потребител е поверителна. Вашите лични данни и друга персонална информация е защитена.
С наръчник за работа с уебсайт за картови разплащания на Община Смолян можете да се запознаете в прикачения PDF файл
За връзка с отдел "Местни приходи", използвайте следния имейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
https://www.smolyan.bg/…/%D0%9C%D0%94%D0%A2/Manual%20MDT.pdf
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре