Европейски информационен център "Европа Директно" Смолян
Искаме да чуем вашето мнение!
Това проучване е напълно анонимно.
Събота, 04 Май 2019

Прояви по повод Деня на Европа 9 май на Европейски информационен център “Европа Директно” - Смолян

Публикувана от
Прояви по повод Деня на Европа 9 май на Европейски информационен център “Европа Директно” - Смолян
   
Програма-покана

8 май
Акция на открито” Този път ще гласувам”
10:00ч – 13:00ч, Пешеходна зона „Стар център”, пред Дома на техниката (бивш „Детмаг”)
Всички граждани и гости на града са добре дошли на информационния щанд на „Европа Директно” - Смолян, където ще намерят актуална информация за европейските институции и политики, начините за активно гражданско влияние в ЕС и ще се запознаят с подробности около предстоящите на 26 май избори за Европейски парламент.
Има изненада за най-активните зрители – томбола за специалната награда на „Европа Директно” - Смолян!
 
9 май
Фестивал на чуждите езици „Младите хора за един по-смислен, толерантен и духовен свят”
10:30ч, РДТ „Николай Хайтов”
Шест поредни години събитието се осъществява в партньорство между ЕГ „Иван Вазов” в Смолян и „Европа Директно”- Смолян, и се е превърнал в разпознаваема обща инициатива. Фестивалът на чуждите езици е култов за учениците в езиковата гимназия и чакан деветомайски празник за смолянчани.

Целта на фестивала е да се покаже езиковото многообразие, култура на обединена Европа и приносът на съвременните млади хора в България за познаването и обогатяването им.
 
Очакваме Ви!
 
 
Прочетена 854 пъти

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!