Menu
Вторник, 09 Януари 2018 18:42

Публично обсъдиха бюджетите на детските градини и училищата в Община Доспат за 2018-та година

Публикувана от Прочетена 1302 пъти

Публично обсъждане на бюджетите на детските градини и училищата беше проведено в Община Доспат на 8-ми януари.

Зам.кметът Славейко Сельошев запозна директорите с разпределението на средствата за 2018-та година във функция "Образование".

Пред директорите на учебните заведения той заяви, че са осигурени средства за нормалното протичане на календарната година в училищата и детските градини, както и че са отчетени всички нормативни изисквания при разработването на бюджетите им.

На срещата присъстваха още секретаря на Община Доспат инж.Веселин Калфов и гл.експерт "Образование и култура" инж. Светлин Красенов.

Калфов запозна директорите с компонентите на формулата за разпределение на средствата, предвидени за детските градини и училищата.

 

 


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!