Menu
Четвъртък, 06 Юли 2017 09:37

Публиката написа отличен на „Крушата Рагаца”

Написана от

Младите актьори от театралната работилница на Мариян Бачев представиха блестящо постановката „Крушата Рагаца” по Станислав Стратиев. В препълнената зала 2 на РДТ – Смолян, на 4 юли те извисиха публиката до стойностното изкуство. Която пък от своя страна разбра посланията им, внушени с непринудено артистично умение, съчетано с приятна насмешка и хумор. Постановката въздейства с общочовешките послания, отправени директно: Не падай духом! У дома е най-добре!

teatar

Радващ е фактът, че младите актьори ги претвориха и с делата си. Със сигурност, те не са падали духом, когато през годината са учили ролите си в многобройните репетиции. А и вярвам, че са били вдъхновени да заявят на своите връстници, че крушата не пада по-далеч от корените си. Защото е изминала дълъг път на разпукване, на опрашване, на съзряване, т.е. пътя на себеизграждането. Убедена съм, че младите театрали ще получат висока оценка и на Международния фестивал в Битоля през месец август т.г. На добър час!


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!