Menu
Неделя, 27 Май 2018 20:14

РАЗГОВОР ЗА НАСТОЯЩЕТО И БЪДЕЩЕТО НА СМОЛЯНСКА ОБЛАСТ ОРГАНИЗИРА КДК

Публикувана от Прочетена 760 пъти

 

         Разговор на тема: „Някои допълнителни щрихи по създаването на Смолянски окръг, истини и полуистини за хората, ангажирани в този процес, за настоящето и бъдещето на областта“, ще се проведе на 29 май, вторник от 17.30 ч. в зала „Петър Стайков“ на КДК. Идеята за този разговор е на първият председател на Клуба на дейците на културата Тодор Гугински, тогава зам.-председател на Окръжния народен съвет в Смолян. Той е провокиран и от прокрадващата се дискусия в медиите за ново административно, териториално и икономическо деление на страната.

         В разговора може да се включи всеки, който има какво да каже по темата, да изрази позиция или да постави въпрос, тъй като тя опира до всеки един от нас и до всички заедно, които живеем в този край на България.

         Заповядайте, ще е интересно!

КЛУБ НА ДЕЙЦИТЕ НА КУЛТУРАТА – СМОЛЯН

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!