Menu
Четвъртък, 27 Декември 2018 21:31

Разходки със снегоходки, моторни шейни и скиорски преходи организира Туристическият център в Пампорово

Публикувана от Прочетена 1978 пъти
Разходка с моторна шейна до вр. Перелик, преход със снегоходки, зимна конна езда са част от заниманията, организирани от Туристическия център в Пампорово, информират от "Пампорово" АД. Центърът осигурява на туристите гарантирана зимна програма с график на спортните активности и развлечения. Условията за ски в Пампорово са отлични, осем писти са отворени.
 
Занимания по ски алпийски дисциплини са предвидени в графика на Туристическия център в понеделник. Всеки вторник се организират зимни преходи със снегоходки, а разходките с моторни шейни са предвидени в сряда. Тренировки по ски бягане за начинаещи и напреднали са планирани в четвъртък.
 
Зимно пещерно приключение е наречена екскурзията, която се организира всеки петък до Триградското ждрело и Ягодинската пещера. Седмичната спортна програма се допълва от зимна конна езда всяка събота, а неделният ден е посветен на сноуборд занимания. Програмата на центъра се изпълнява с квалифицирани планински водачи, ски и сноуборд инструктори, предаде БТА.
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!