Menu
Понеделник, 20 Март 2017 14:46

РЕПЛИКА КЪМ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ: На лъжата краката са къси !

Написана от
ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ адв.Милко ГАВАЗОВ – председател на Общински съвет на БСП – Смолян

Свикнахме високопоставени политици от ГЕРБ да лъжат безогледно. Дали от времето или от усещането за неизбежния провал на предстоящите избори, хептен го удариха през просото.

От прессъобщение на ГЕРБ научаваме, че вторият човек в тази партия Цветан Цветанов съвсем си развинтил фантазиите. На предизборна среща в село Смилян той бил казал , цитирам: „в следващ управленчески мандат ГЕРБ ще повиши доходите и пенсиите”/!/ …”ще създадем условия за живот и работа на младите хора”/!!/… „ще облекчим гражданите и бизнеса чрез премахване на административната тежест” /!!!/… „ще осигурим сигурност и справедливост за всички български граждани” …!!!! Ще, ще, ще…

Логично е все пак да попитаме, ами, къде бяхте до сега, господин Цветанов ? Защо не повишихте доходите и пенсиите, защо не облекчавахте бизнеса и не създадохте сигурност, справедливост и ”условия за живот и работа на младите хора” ?

Защо, след като държахте цялата държавна власт шест от последните седем години, българинът продължава да бъде най-беден и най-болен в Европа ? Защо във вашето управление демографската криза придоби катастрофални размери, а престъпността и корупцията се шири безнаказано ?

Въпросите са риторични и бих подминал снизходително и тези безумни твърдения, ако поредното изхвърляне не касаеше пряко нашата община: „Преди Николай Мелемов от ГЕРБ да стане кмет на Смолян БСП управляваха Общината и оставиха 26 милиона дълг”/!/ - лансира поредната си лъжа Цветан Цветанов. Като обществено ангажиран човек, няма как да не реагирам на тази поредна измислица:

На мое питане, в качеството ми на общински съветник, с отговор от 01.12.2011 г., същият този Николай Мелемов , в качеството му на кмет на Община Смолян ме информира , че към 31.10.2011 г. задълженията на Общината възлизат, забележете, на 7 297 626.47 лева т.с . с почти 19 милиона по-малко, от колкото твърди Цветанов. Нещо повече, една година по-късно, в поредица от изявления, в това число и чрез Пресцентъра на Общината, кметът уведомява населението че, цитирам: „За една година успяхме да стабилизираме финансово общината и разплатихме старите задължения” ! Странно защо, след като в края на 2012 г. Община Смолян е финансово стабилизирана, четири години по-късно, същият този местен управник от ГЕРБ информира Общинския съвет, че „дълговете на Община Смолян, в началото на 2017 г., възлизат на… 17 327 588 лева” /!?/ и че е поискал на Министерството на финансите, „Община Смолян да влезе в процедура по финансово оздравяване” !? Нещата съвсем се объркват и във всички случаи отговорите са по-малко от въпросите. Логично все пак да попитаме: Кой повече лъже: – Цветан Цветанов, когато казва, че БСП е оставило 26 милиона задължения, Николай Мелемов, който с официален документ е потвърдил, че тези задължения са малко повече от 7 милиона и след една година ги е разплатил окончателно или и двамата заедно, когато затаяват истината за финансовата катастрофа на Община Смолян, след като вече ШЕСТ години я управляват .

pismo 001

Не е хубаво да се лъже, господин Цветанов, защото рано или късно идва Видовден, пък и, както казва народът „на лъжата краката са къси”.

адв.Милко ГАВАЗОВ – председател на Общински съвет на БСП – Смолян.

БСП - Смолян Пресцентър

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!