Menu
Четвъртък, 03 Август 2017 12:21

Решаване на проблема с пътя Крайна - Долен поискаха в Неделено от депутата на ДПС Хайри Садъков

Написана от
Прочетена 2011 пъти
Хайри Садъков Хайри Садъков
Редица инфраструктурни проблеми, както и тежкото финансово състояние бяха поставени като наболели въпроси пред депутата от ДПС Хайри Садъков, по време на приемната в Неделино.
 
Жителите на родопската община поискаха от народният представител съдействие за реализиране на пътя Крайна-Долен, за да се даде нов тласък на икономическото развитие на общината, тъй като довършването на близо 2,5 км. отсечка, ще скъси разстоянието от Неделино до Кърджали.
 
На срещата с местния Обществен съвет „За развитие на Община Неделино“, бе поставен и проблема с финансовото състояние на общината, което е наследено от предишният мандат. „Положението е тежко.
 
Надяваме се финансовият министър да обърне необходимото внимание на приетият вече План за финансово оздравяване на общината и да бъде отпуснат нужният безлихвен заем“, коментираха от инициативната група.
 
На срещата хората не скриха задоволството си от работата на кмета на община Неделино Боян Кехайов, като изразиха надежда проектите му да срещат подкрепа и от централната власт.
 
На срещите присъства и председателя на общинската структура на ДПС в Неделино Ваклин Кехайов. 
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!