Menu
Сряда, 20 Септември 2017 18:22

Резултати от дейността на сектор „Пътна полиция“ Смолян през миналата седмица

Написана от
Прочетена 874 пъти

На територията на цялата страна непрекъснато възникват тежки ПТП, при които загиват пешеходци, водачи, младежи или възрастни хора.
В тази връзка на територията на цялата страна, така и на територията на ОД МВР – Смолян е засилен контролът по дейността на полицаите за безопасността на движението.
Дейността на служителите от сектор „Пътна полиция“ от областта за времето от 11.09.2017 г. до 17.09.2017 г. е както следва:

- общо установени нарушения по пътищата – 300 нарушения, от които са съставени 214 фиша и 58 акта;
- установени водачи след употреба на алкохол – 4 случая;
- установени водачи след употреба на наркотични вещества – няма;
- съставени АУАН на неправоспособни водачи – 4 броя;
- брой прекратени регистрации по чл. 171, т. 2а от ЗДвП – общо 5 случая, от които 2 – неправоспособни водачи; 2 - за управление на МПС под въздействието на алкохол и 1 - за управление на МПС под въздействието на наркотични вещества;
- данни за пострадали при ПТП – 4 ПТП и 4-ма пострадали при ПТП.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!