Menu
Петък, 22 Март 2019 15:48

РИОСВ – Смолян отбеляза Световния ден на водата - 22 март

Публикувана от Прочетена 1227 пъти

Над 100 деца от различни възрасти взеха участие в образователни инициативи, организирани от РИОСВ – Смолян по повод Световния ден на водата – 22 март.  В рамките на тазгодишната кампания на 21 и 22 март малките природолюбители от ОДЗ „Радост“ град Смолян и ученици от II ОУ „Проф. д-р Асен Златаров“ и VI ОУ „Иван Вазов“ - Смолян научиха любопитни факти за водата и  начините за нейното опазване. По време на посещението си в инспекцията четвъртокласниците от VI ОУ „Иван Вазов“ демонстрираха своите познания за водите и представиха свои проекти по темата.

За фокусиране вниманието  на гражданите върху важността на  незаменимия природен ресурс в сградите на РИОСВ – Смолян, ОУ „Иван Вазов“ и ОДЗ „Радост“ - Смолян бяха поставени информационни табла, съдържащи информация по тазгодишната тема на Световния ден на водата „Вода за всички! Всеки е важен!“

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!