Menu
Неделя, 22 Юли 2018 09:46

Рисунка на 13-годишната Алисия от Мадан ще бъде представена в Москва

Публикувана от Прочетена 1974 пъти

Ученичка от ОУ“ Никола Й. Вапцаров“- Мадан Алисия Димитрова бе удостоена с бронзов медал, грамота и предметна награда от Националния конкурс „Зелена планета“. Конкурсът е посветен на Годината на екологията и се провежда в девет номинации. Участници в конкурса бяха и ученици от ОУ“Н.Й.Вапцаров“- гр. Мадан с рисунки на тема: „Зелената планета през погледа на децата“. От представените пет рисунки, отличена беше рисунката на Алисия Димитрова от VІ клас във възрастова група 5-8 клас. Рисунките са оценявани от професионалисти : художници и преподаватели.
Грамота за подготовката на учениците за националния етап на Международния ученически конкурс получава и тяхната учителка Лидия Юрукова. Рисунката на Алисия Димитрова ще бъде представена на изложба в гр. Москва за участие в Международния детски екологичен форум „Зелена планета 2018“.

 

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!