Menu
Вторник, 25 Юли 2017 14:09

Родолюбивото село Чокманово ще отбележи и тази година традиционния събор Илинден

Написана от

Родолюбивото село Чокманово ще отбележи и тази година традиционния събор Илинден, посветен на 114 години от Илинденско-Преображенското въстание. Празникът на селото ще започне на 29 юли /събота/  от 19.00 часа, когато ще бъде открита изложба „125 години Народно читалище „Христо Ботев”. Експозицията се намира в централното фоайе на читалището.

От 19,30 часа ще започне Народно веселие с клуб Хоро при читалище „Балкански просветител”. За доброто настроение на жителите на Чокманово и гостите на събора ще се  погрижи оркестър „Рожен” с ръководител Петър Янев и солисти Величка Тодорова, Димитър Керемдчиев и Атанас Парев.

Община Смолян осигурява транспорт до с.Чокманово. Автобусът ще тръгне на 29  юли /събота/ в 18.00 часа от Бункера, а от Чокманово до Бункера в 22.00 часа. Цената на билета е по транспортната схема.

Организатори на събора са : Община Смолян и НЧ „Христо Ботев-1892” –Чокманово, съобщиха от общината.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!