Рок-спектакълът „Ще те накарам да се влюбиш" този петък в РДТ „Николай Хайтов“.

Рок-спектакълът „Ще те накарам да се влюбиш" този петък  в  РДТ „Николай Хайтов“.

Ако не сте гледали спектакъла „Ще те накарам да се влюбиш", непременно го гледайте! Ако вече сте го гледали, препоръчайте го на ваши близки и приятели!

Може да се насладите на представлението този петък от 19.00 часа в зала №1 на РДТ „Николай Хайтов“.

Рок-спектакълът „Ще те накарам да се влюбиш" е по авторски материал на големия български поет Недялко Йорданов. Режисьорът е Адриан Петров, а музиката е на композитора Петър Радевски. Сценографията е на Андриан Петров и Петя Караджова. Ролите са поверени на актьорите от младата трупа на театъра - Гергана Либова, Васил Читанов, Мариан Бозуков, Дарина Русева, Борис Хаджийски и Никола Орешков.

Подобна постановка не е правена в Смолян от края на 90-те години. Уличният жаргон е езикът на спектакъла, такъв какъвто младежите използват в ежедневието си.

"Ще те накарам да се влюбиш" разказва за младежка гангстерска група, в която се явяват съмнения, пробойни, изневери, предателства, отчаяния. Акцентите са соловите песни на актьорите. В тях фокусът е поставен върху личната история на персонажа. По такъв начин всеки герой, представя през зрителя своята изповед. Така пред нас застават един по един не грубите и жестоки хора от подземния свят, а крехки и раними същества, които животът е ограбил. И всеки мисли за любов, но за да не бъде уязвим, си налага маска.

 
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре