Menu
Петък, 11 Май 2018 18:00

Росица Кичукова е библиотекар на годината в Смолянска област

Публикувана от Прочетена 1421 пъти
Росица Кичукова е библиотекар на годината в Смолянска област снимка: община Мадан

В чест на 11 май – професионалния празник на библиотекаря, днес в Регионална библиотека „Николай Вранчев” – гр.Смолян бяха връчени годишните награди „Библиотека на годината” и „Библиотекар на годината” от заместник-областният управител Андриян Петров.
Предложение за номинацията на Росица Кичукова бе изпратена в областния конкурс от Община Мадан, след единодушно решение на всички читалищни ръководства.
Комисия, сформирана със заповед на областния управител, с председател зам.-областният управител Андриян Петров и членове Йорданка Вълчева – зам.-директор на Регионалнa библиотека „Николай Вранчев” - гр. Смолян, Димитър Кузманов – главен експерт „Транспорт, образование и култура” в Областна администрация Смолян и Дарина Славова – библиотекар - библиограф в РБ – гр. Смолян, извърши преглед на постъпилите кандидатури за областния конкурс за годишни библиотечни награди.
След систематизиране и обобщение на получените индивидуални оценки, комисията присъди призовата годишна награда БИБЛИОТЕКАР НА ГОДИНАТА в категория Общински библиотеки на Росица Кичукова – библиотекар в ГБ „А. Страшимиров” – гр. Мадан, с получени 25 точки.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!