Menu
Понеделник, 23 Октомври 2017 21:06

Румен Стоичков представя книгите си в Девин и Смолян

Публикувана от Прочетена 1485 пъти

Румен Стоичков представя четирите си книги тази седмица в Девин и Смолян. На 25-и октомври, в сряда, от 17,00 ч., в читалищната библиотека на град Девин Румен Стоичков представя премиера на новата си книга "Сърце на длан", която излезе от печат в понеделник, 23-и октомври.

На 26-и октомври, от 18,00 ч, ще бъде представянето в град Смолян, в Регионалната библиотека "Николай Вранчев" и в Клуб "Култура".

И в четирите книги, които са предимно репортажи /пътеписи/ от малки села, градчета и манастири, има материали за Смолянска област. Авторът е писал за Широка лъка, Стойките, Триград, Гьоврен, Дирало, Стикъл, Солища, Вишнево, Могилица и др. Има интервюта с Валя Балканска и Костадин Дурев....

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!