Menu
Понеделник, 16 Октомври 2017 18:08

РЗИ – Смолян стартира проект за подобряване на медицинското осигуряване при бедствия

Публикувана от Прочетена 2172 пъти

На 13.10.2017г. в залата на хотел „Дикас” в гр. Смолян се проведе семинар по проект „Подобряване управлението на медицинското осигуряване”, реализиращ се по програма BG 07 «Инициативи за обществено здраве» на Фонда за двустранни отношения на програмно ниво – мярка б). РЗИ – Смолян е бенефициент по проекта, а партньори са неправителствената организация „Културата премахва границите” от Кралство Норвегия.

Основната цел на проекта е подобряване управлението на медицинското осигуряване в областта, при различни кризисни ситуации. До края на м. октомври ще се проведат серия от срещи в Смолян и Осло с ръководители на ключови структури за медицинско осигуряване при кризи. След обмяна на добри практики, ще бъдат планирани действия за бъдещи инициативи в областта на общественото здраве между градовете Смолян и Осло.

Общата стойност на проекта е 29 300 евро. Безвъзмездната финансова помощ е от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Норвежкия финансов механизъм 2009г.- 2014 г.
Крайният срок за приключване на проекта е 31.10.2017 г.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!