Menu
Сряда, 22 Август 2018 17:27

С благотворителен жест завърши турнира по футбол в Мадан

Публикувана от Прочетена 1805 пъти

На 18-ти август се изигра и последната среща от турнира по футбол на малки врати, организиран от общината по повод традиционните празници.
Във финалния двубой едни срещу други се изправиха отборите на „Верту” и „Вендета”.
След 60-минутна игра и четири точни попадения за тима на „Верту” в противниковата врата, осигуриха на играчитe I-то място в турнира.
На II-ро място се класира отборът на „Вендета”, а на III- то - „Играчите”.
След награждаването финалистите от трите отбора единодушно взеха решение да дарят наградния фонд, който общо е 1 000 лв на хора в нужда.

Кметът на общината Фахри Молайсенов преди да връчи купата , награди изявените мадански спортисти, които неколкократно прославяха общината ни през изминалата година на национални и световни първенства.

Парични награди за високите постижения, лично градоначалникът връчи на:
1. Елина Чукарова – I място /златен медал/ от Национално първенство по карате киокушин за деца до 12 г. в дисциплината кумите – 24.03.2018 г. гр.Димитровград.
2. Филип Чукаров – III място /бронзов медал/ от Национално първенство по карате киокушин за деца до 16 г. кадети и кадетки в дисциплината ката – 24.03.2018 г. гр.Димитровград.
3. Алекс Бойков – републикански шампион по кикбокс стил „лоукик” гр.Габрово.
4. Даниел Малецов – републикански шампион по кикбокс стил „киклайт” гр.Свиленград.
5. Христо Райчев – републикански шампион по кикбокс стил „киклайт” гр.Габрово.
6. Янис Михтарски – вицерепубликански шампион по кикбокс стил „киклайт” гр.Свиленград.
7. Виктор Янков – вицерепубликански шампион по кикбокс стил „киклайт” гр.Габрово.
8. Ана Харлова – първо място/ златен медал/ от Международен турнир по кикбокс купа „Аполон” гр.Александруполис, Гърция.
9. Ванина Кичукова – първо място / златен медал/ от Международен турнир по кикбокс купа „Аполон” гр.Александруполис, Гърция.

 

 

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!