С едно ново попълнение стартира подготовка "Родопа" за новото първенство на Трета лига

С едно ново попълнение стартира подготовка "Родопа" за новото първенство на Трета лига С едно ново попълнение стартира подготовка "Родопа" за новото първенство на Трета лига С едно ново попълнение стартира подготовка "Родопа" за новото първенство на Трета лига С едно ново попълнение стартира подготовка "Родопа" за новото първенство на Трета лига
С едно ново попълнение стартира подготовката днес "Родопа" (Смолян) на Стадион "Септември" за новото първенство на "Трета лига" - Югоизточна група. Към отбора се присъедини халфът Маноел Башев. 18-годишният футболист пристига от "Царско село" (София). 
Основната група в тима се запазва. Няма напуснали футболисти. Селекцията остава отворена, но ще се разчита предимно на подрастващите състезатели от школата на тима, уточни Валентин Кюлхански - зам.-председател на Управителния съвет на ФК " Родопа".
 
Юношите, които започват подготовка с представителния тим на "Родопа" са  Мартин Димитров, Атанас Соколов, Анастас Робов, Йордан Чакъров, Димитър Исаков, Михаел Чавдаров, Ради Терзиев и Росен Кордов.
 
В основната група си остават Стефан Дафовски, Любослав Петров, Адриян Сюрджиев, Николай Тихомиров, Владимир Драмалиев, Георги Пелтеков, Антон Белюков, Даниел Кутев, Христо Ковачев, Теодор Стефанов и Михаел Кисьов. 
 
"Родопа" ще тренира изцяло на отлично подготвения терен на Стадион "Септември". По време на подготовката са планирани  и шест контроли. Първата е в понеделник, 27 юни  с  „Лудогорец“ II (Разград) от 18 часа на стадиона в смолянския квартал "Райково". На 2 юли "зелено-белите" ще играят с „Върбица“ (Бенковски) отново в Смолян. Следва приятелска среща с "Димитровград" на 9 юли в Димитровград, а на 23 юли е контролата с „Лудогорец“ III (Разград) в Смолян. На 30 юли "Родопа" ще играе с  „Асеновец“ (Асеновград), като на този етап все още не е уточнено мястото на приятелската среща.
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре