С много музика, игри и демонстрации започва сезонът в Пампорово

курорта Пампорово
Пампорово стартира сезон 2013 - 2014 в събота на 7 декември с много музика, позитивни емоции, със специални изненади и големи намаления. В първия ден от ски сезона лифтовете в курорта ще возят безплатно. Пампорово обявява и 13-дневен промоционален период на цените за лифт картите.
Официалното откриване е предвидено за 12,00 часа на ски център "Студенец" в подножието на пистата „Голямата стена". Любителите на зимните спортове ги очакват много изненади, демонстративни спускания, игри с големи награди и много настроение с Ангел и Моисей.
Пампорово очаква най-силния сезон за последните 10 години. Този сезон стартира онлайн портал за продажба на зимни услуги, благодарение на който всеки може да си закупи онлайн цялостен ски пакет. Другото ново в Пампорово е въвеждането на чип карти, което ще облекчи максимално туристите. Подобрение има и в обработката на пистите, като за целта екипът е преминал специални курсове на обучение.
Във връзка с откриване на зимен сезон 2013-2014, Пампорово обявява промоционален период на цените за лифт карти. От 8-ми декември до 20 декември (включително) – целодневната лифт карта за възрастен струва 37 лева, а дете – 23 лева.
 

 
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре