С много усмивки, танци и любими театрални герои отбелязаха Деня на детето в Девин

С много усмивки, танци и любими театрални герои отбелязаха Деня на детето в Девин С много усмивки, танци и любими театрални герои отбелязаха Деня на детето в Девин С много усмивки, танци и любими театрални герои отбелязаха Деня на детето в Девин С много усмивки, танци и любими театрални герои отбелязаха Деня на детето в Девин С много усмивки, танци и любими театрални герои отбелязаха Деня на детето в Девин
С много забавни занимания, усмихнати лица, лакомства и любими театрални герои протече Деня на детето в Девин. В празничната програма, организирана от Община Девин участие взеха всички малчугани от детските градини в града, учениците от 1 до 4 – ти клас, както множество дечица от града и близките населени места. Всички те имаха възможността да изгледат детските спектакли – „Пипи Дългото чорапче“ и „Червената шапчица“,а в „Сладка къща“ имаше лакомства за всички деца. В ателие „Весели лица“, екип на Център за обществена подкрепа „Слънчо“, град Девин се погрижи личицата на всички желаещи малчугани да грейнат в различни цветове. Десетки имаха възможност да рисуват на воля с тебешири.
 
Разбира се всички празнуващи и техните родители и близки бяха поздравени от градоначалникът на Девин Здравко Иванов.
 
Мероприятията за Международния ден на детето – 1 юни се проведоха със съдействието и на Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните – Девин и Център за обществена подкрепа „Слънчо“, град Девин.
 
Празникът бе подкрепен от фирмата „Девин“ ЕАД, която предостави материали за оцветяване, плодови сокове и изворна вода и „Максима България“, която предостави шоколадови яйца.
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре