Сряда, 02 Май 2012 22:17

С общоградско тържество отбелязват Гергьовден в Девин

Община Девин, ОНЧ "Родопска просвета - 1923" и Църковното настоятелство организират по случай Гергьовден на 6 май - неделя на градския стадион в града народно веселие, футболен турнир, индивидуални посещения на Барутения извор и курбан.  Народното веселие е с начало 10.00 часа. За доброто настроение ще се погрижи оркестър „БАЛКАНИ”, с ръководител Велизар Тошев и солисти Красимира Георгиева и Росен Курлов. Футболния турнир е от 11.30 ч. За справки и записвания – при г-жа Сийка Михайлова на тел. 03041/24-06. Освещаването на курбана и раздаването му ще бъде от 12.30 ч, съобщиха организаторите.

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!