Menu
Вторник, 16 Октомври 2018 16:46

С „ Поход за свобода“,  Смолян ще се включи в отбелязването на Европейския ден за борба с трафик на хора 

Публикувана от Прочетена 1071 пъти

С първия  по рода си „ Поход за свобода“,  Смолян ще се включи в отбелязването на Европейския ден за борба с трафик на хора – 18 октомври 2018 г.

      За пета поредна година Фондация А21 заедно  с партньори и доброволци от цял свят ще предприеме градски  поход  в името на една свобода за жертвите на трафик на хора. Този символичен манифест има за цел да покаже, че проблемът със съвременното робство продължава да е актуален и днес.

     Милиони хора в световен мащаб са поробени, като броят им е по-голям от всеки друг в момента в човешката история.

  Трафикът е няколко вида – с  цел сексуална експлоатация, трудова експлоатация,  просия, продажба на бебета, събиране на органи.

    Походът в Смолян тръгва на 20 октомври / събота /  в  11 часа от сградата на Стоматологичната поликлиника. Участниците, които се регистрират ще получат тениска от кампанията на А 21.

Превантивно-информационният  център по наркотични вещества към Община Смолян е партньор на кампанията,  съобщи Мария Славчева – секретар на съвета по наркотични вещества.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!