Menu
Понеделник, 21 Януари 2019 11:34

С празнична програма Пампорово отбелязва утре Световния ден на снега

Публикувана от Прочетена 2486 пъти
Пампорово отбелязва утре Световния ден на снега с празнична програма с различни забавни и спортни събития, награди, музика и изненади, информират от "Пампорово" АД. За поредна година планинският курорт се включва в световната инициатива. Отлични са условията за ски и сноуборд в Пампорово-Мечи чал. Снежната покривка на вр. Снежанка достигна 175 см, отворени са 15 писти.

Събитието по повод Световния ден на снега ще се състои от 10:30 часа на плац "Студенец" на 20 януари. Една от основните мисии на Световния ден на снега е да въведе децата в белите спортове и да ги приветства в снежната планина по възможно най-приятния и забавен начин, обясняват домакините на празничните прояви в Пампорово. Гостите на снежния празник ще бъдат посрещнати с топли напитки, предвидени са много изненади и награди за участниците в забавните игри.

Всички писти в курорта са в отлична форма, включително и трасето за ски бягане. От другата седмица започва и изграждането на специализиран "Снежен парк" за ски и сноуборд фрийстайл дисциплини, предаде БТА.
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!