Петък, 28 Юни 2019 17:58

С редица мероприятия в Смолян ще отбележат професионалния празник на служителите от МВР – 5-ти юли

С редица мероприятия в Смолян ще отбележат професионалния празник на служителите от МВР – 5-ти юли
На 5-ти юли 2019г. се навършват 140 години от създаването на Министерството на вътрешните работи.

Във връзка с честването на професионалния празник на служителите от МВР – 5-ти юли и 60 години от създаването на ОД на МВР – Смолян, ще се проведат следните мероприятия:
 
На 24.06.2019г. стартира кръводарителска кампания, в която взеха участие служители от всички структури на ОДМВР-Смолян. Кампанията ще приключи на 02.07.2019г.

На 03.07. 2019г. на стрелбището на ОДМВР-Смолян ще се проведе турнир по стрелба с пистолет.
 
На 04.07.2019г. във всички Районни управления при ОДМВР-Смолян ще се проведат ДНИ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ. На гостите ще се показват патрулните автомобили, технически и помощни средства, кабинета на началника, помещенията за задържане и за полицейска закрила на деца, оперативната дежурна част и др.
 
На 04.07.2019г. от 10:30 часа в ОДМВР-Смолян ще се проведе брифинг с участието на представители на местните и централни медии на тема „Резултатите от работата на служителите в ОДМВР-Смолян през първото шестмесечие на 2019г. в борбата с престъпността и осигуряването на добър обществен ред“.
 
На 04.07.2019г. от 16:30 часа в сградата на ОДМВР-Смолян ще бъде открито изложение на оръжия, технически средства и помощни средства, използвани в ежедневната работа на служителите от ОДМВР – Смолян.
 
На 04.07.2019г. от 17:00 часа в ОДМВР-Смолян от 17:00 часа на Амфитеатър на Стар център ще се проведат демонстрации по полицейска лична защита и бойни изкуства, работа със служебно куче и демонстрация на „Специализирано тактическо звено за бързи действия“ при ОДМВР-Смолян.
 
Празникът ще продължи с благотворителен концерт, средствата от който ще бъдат разпределени на децата на загинали полицаи от ОДМВР-Смолян. Благотворителната инициатива ще бъде с участието на служители на ОДМВР-Смолян и деца на служители от различни структури на ОДМВР – Смолян, със специалното участие на Мирослава Тодорова – полуфиналист в музикалния формат на „Х-Фактор – 2017г.“, както и със специалното участието на певицата Златина Узунова и гайдаря Никола Марковски, детска формация „Орфееви звуци“ и смесена детска формация „Бойка Присадова“. По време на концерта ще бъдат обявени и връчени наградите от конкурса за рисунка, есе и стихотворение „Полицаят – мой приятел“.
 

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!