Menu
Понеделник, 03 Април 2017 18:28

С шест медала за Филип и Елина Чукарови и един за Билял Карахасанов се завърнаха маданските състезатели от две надпревари

Написана от
С шест медала за Филип и Елина Чукарови и един за Билял Карахасанов се завърнаха маданските състезатели от две надпревари снимка: община Мадан
В събота на провелия се областния турнир по плуване в Смолян Филип Чукаров безапелационно спечели 2 сребърни и 1 бронзов медал в дисциплините – „гръб“ , „крол“ и „бруст“, а малката му сестричка Елина се класира на 4-то място в стиловете „гръб“ и „крол“.
Още на следващия ден двамата взеха участие и в национално първенство по карате -киокушин за деца до 12г. и кадети и кадетки в Пазарджик.
В надпреварата Филип Чукаров, остана без конкуренция и с лекота завоюва златото и стана шампион при кадетите в стил-КАТА. В стил-КУМИТЕ, също не остана без награда и спечели бронзов медал. Елина, също показа отлични умения в каратето при децата и попълни колекцията си от медали с още един от бронз.
Другият състезател от Мадан в първенството - Билял Карахасанов също спечели бронзов медал.
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!