Menu
Неделя, 16 Юни 2019 17:31

С ТУРНИР ПО ТЕНИС И ФУТБОЛ ЗА КУПАТА НА КМЕТА, ТЪРЪН ЗА ВТОРА ПОРЕДНА ГОДИНА ПОСРЕЩНА ПРАЗНИКА СИ

Публикувана от Прочетена 2783 пъти
И тази година акцент в Празника на Търън са турнирите по тенис на корт, тенис на маса и футбол на малки врати за купата на кмета на Търън, които се провеждат за втора поредна година. В продължение на седмица на Многофункционалната спортната площадка в селото над 200 души наблюдаваха атрактивните срещи по футбол и тенис. Спортните прояви преминаха много емоционално.

Днес се състоя и напрегнатия финал между отборите на Вендета-Мадан и Галактикус – Устово. Тимът на Устово спечели убедително мача и за втора поредна година стана носител на купата на кмета на Търън. Кметът Николай Мелемов връчи наградите на победителите. Първи в турнира по тенис на маса е Венцислав Иванов. Победител в дисциплината тенис на корт е Коце Диев. А в турнира по футбол първи са тима на Галактикус.

Кметът на Търън Явор Говедаров благодари на състезателите и посочи, че турнирът стана традиционен.

След спортното събитие започна и празника на селото. Мелемов поздрави жителите и гостите на Търън като им пожела здраве, щастие и много настроение. Говедаров благодари на ръководството на община Смолян, защото със съвместни усилия и действия Търън се благоустроява и става все по-привлекателен за живеене. Факт е, че хората не напускат родното си място.

Събитието продължи с богата музикална програма.

Организатори на празника са община Смолян, кметство Търън и читалище „Светлина”.
 
Пресцентър на община Смолян
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!