Menu
Сряда, 08 Март 2017 12:23

Салих Аршински, ДПС: Няма добро управление без участието на дами в него

Написана от
Платена публикация Платена публикация снимки: ДПС - Смолян

Не може да има добро и адекватно управление без участието на дами в него. Това заяви областният председател на ДПС – Смолян Салих Аршински на осмо-мартенското тържество, организирано от местната структура в Девин.

„Без Вас, не е възможно да има адекватно управление, а за наша радост, в редиците на ДПС има много достойни жени, които могат да участват в управлението на държавата“, добави Аршински, който е и начело на предизборният щаб на ДПС – Смолян. Той подчерта, че именно на това събиране има доста от дамите, за които говори, като между тях са и Елисавета Кехайова и Наташа Василева, съответно втора и трета в листата на ДПС в област Смолян.

dps 08 03 001

„Едва ли и двете ни дами в листата имат нужда от представяне, те са добре известни със своя професионален опит. Елисавета Кехайова е била няколко мандата заместник-кмет на Община Кърджали, а Наташа Василева Вие я познавате много добре, тя е била ръководител на различни държавни и общински структури и то с голям успех“, заяви водачът на листата на ДПС Хайри Садъков, пред близо 300 дами, които се бяха отзовали на организираното парти от общинският председател на Движението в Девин Карамфил Каров.

dps 08 03 003

Садъков почерта, че именно в основата на единството стоят жените, както и началото на всеки, за което заслужават голямо уважение.
„Бъдете най-вече здрави, винаги усмихнати и щастливи“, обърна се още Садъков към дамите. Карамфил Каров от своя страна представи цялата листа на Движението, като поиска от присъстващите мощна подкрепа с № 9 на 26 март.

dps 08 03 002

На мероприятието присъстваха още кандидат-депутатите Атанас Пържанов и Милен Журналов, които са съответно четвърти и пети в листата на ДПС – Смолян. Присъстваха още младежкият лидер на ДПС – Смолян Шебан Билянов, общинският лидер на Движението в Борино Ахмед Карадайъ, кметовете на общините Рудозем Румен Пехливанов и на Неделино Боян Кехайов, както и на девинското село Грохотно Бейхан Дуран.

Пресцентър на ДПС - Смолян

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!