Неделя, 25 Октомври 2015 13:17

Салих Аршински: Гласувах за да бъде сменен моделът и философията на управление на община Смолян

Салих Аршински:  Гласувах за  да бъде сменен моделът и философията на управление на община Смолян
„Гласувах за  да бъде сменен моделът и философията на управление на община Смолян“, заяви Салих Аршински. Той гласува в 59 секция, в смолянското село Стража. „Дадох своя вот за прозрачно и справедливо управление,  за  подобряване на бизнес-средата и откриване на нови работни места“, добави Аршински. Той смята още, че е избрал истинско развитие на туризма, модерно и съвременно образование и здравеопазване. „Гласувах, за да  върнем духът на Родопчанина, за по-добър живот и за  възстановяване на  спортните традиции на Смолян“, добави Аршински.
 

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!