Menu
Четвъртък, 20 Декември 2018 12:39

Седем писти са отворени в ски зона Пампорово

Публикувана от Прочетена 1459 пъти
Добри са условията за ски в Пампорово, информират от Планинската спасителна служба. Отворени са седем писти в ски зоната, в курорта и днес вали сняг.
 
Около 40 см е естествената снежна покривка в района на Пампорово, като стотици оръдия за изкуствен сняг продължават да заснежават ски трасетата в зоната.
 
Цената на лифт услугите в Пампорово е промоционална до 21 декември - 37 лв. за дневна карта. След 22 декември влиза в сила стандартната за сезона стойност за лифт картите - 58 лв. за ден.
 
Нов детски център ще функционира в курорта през тази зима. В центъра ще могат да се забавляват, играят и рисуват деца на възраст от 4 до 16 години, предаде БТА.
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!