Севим Мусак: ДПС винаги е предоставяло условия за развитие на младите хора

Севим Мусак
Движението за права и свободи винаги е работило за създаването на условия и предоставянето на възможности за развитие на младите хора. Това заяви кандидат-депутатът от ДПС в Смолян Севим Мусак на среща с избиратели. Според нея има перспектива за развитие на младите хора в Смолянско в няколко различни направления, а именно: управление, бизнес, туризъм и селско стопанство. „Преди всичко виждам участие на младежи в управлението. От там насетне ние от Движението ще работим за вземането на ефективни мерки за стимулиране на малките и средните предприятия, което много важно за стартиращия бизнес“, добави Мусак. Като част от мерките тя посочи:  намаляване на административната тежест; подобряване на условията за финансиране както и  редуциране на разрешителните режими; ограничаване на административния рекет върху бизнеса, както е залегнало в платформата на ДПС.
„Много важна стъпка според нас е усъвършенстването на системата за ефективно усвояване на европейските фондове. Ще работим за подготовка на целия пакет от документи за следващия програмен период и създаване на необходимите административни структури, които ще управляват и контролират процеса по усвояването“, каза още шестата в листата на ДПС - Смолян. Тя е категорична, че в областта ни има и чудесни условия и за развитие на туризма, но подчерта, че има  и какво да се направи в това направление. „Ние ще продължим да работим за благоустройството на малките населени места. Изграждане на необходимата инфраструктура до културно-историческите забележителности и тяхното поддържане“, добави Мусак. Кандидат-депутатката каза още, че  от Движението за права и свободи се ангажират с провеждането на по-активна държавна политика в рекламирането на България като туристическа дестинация както и премахване на пречките пред чуждестранните туристи по отношение на визовия режим.
„През последните години ДПС участва  активно в развитието на селското стопанство у нас и ще продължим да го правим. Нека заедно работим за постигането, както на краткосрочните, така и на много други дългосрочни цели за развитие, областта ни има нужда от това“, добави Севим Мусак. Тя призова хората за подкрепа на 5-ти октомври с отбелязване на номер 18 в интегралната бюлетина.
 
Пресцентър на ДПС - Смолян
 
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
 
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре