Четвъртък, 04 Юли 2019 19:45

Шест нови автомобила получи ОД МВР Смолян

Шест нови автомобила получи ОД МВР Смолян
Шест нови автомобила са предоставени на ОД МВР Смолян за нуждите на патрулната дейност. Два от автомобилите са за РУ – Смолян, а останалите са разпределени по един за Районните управления в Девин, Мадан, Златоград и Чепеларе. „Автомобилите са оборудвани с всички необходими технически средства за изпълнение на ежедневните функционални задължения на полицейските служители. Имахме нужда от тези автомобили и това беше оценено от МВР. От общо 300 автомобила за страната ОД МВР – Смолян получава шест. Новите коли влизат в действие още от днес. Те ще се включат в осъществяване на сигурността опазване на обществения ред, пътната безопасност, противодействие на битовата престъпност и обходите в малките населени места“, каза ст. комисар Николай Димов. Автомобилите са осветени в София, преди да пристигнат в Смолян. Пожелавам на всички безаварийно шофиране, да пазим живота и здравето на служителите и на гражданите и на добър път!, добави в заключение директорът на ОД МВР Смолян.

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!