Menu
Вторник, 19 Септември 2017 18:59

Шофьор на лек автомобил пострада снощи при катастрофа на пътя Пловдив – Чепеларе

Написана от
Прочетена 1559 пъти

На 18.09.2017 г. около 19.30 ч. на главен път гр. Пловдив – гр. Чепеларе, след с. Хвойна, общ. Чепеларе, е възникнало ПТП, при което лек автомобил „Опел Корса“, управляван от А. К. /26-годишен/ от гр. Асеновград, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска челно в насрещно движещия се товарен автомобил „Ивеко“, управляван от 53-годишен мъж от с. Козаново, общ. Асеновград. Пострадал е водачът на лек автомобил „Опел Корса“, на който му е оказана медицинска помощ и транспортиран в болница гр. Пловдив. След извършен преглед се установява, че А. К. е с травми на гърдите и корема, две счупени ребра и два счупени пръста на крака.

Пострадалият е настанен за лечение, без опасност за живота. Предполагаема причина за възникване на ПТП е несъобразена скорост от страна на лекия автомобил. Произшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!