Menu
Четвъртък, 28 Юни 2018 15:03

Шофьорите да карат внимателно в област Смолян. Ограничено е движението по път II-86 Чепеларе - Проглед поради свличане на наноси на платното

Публикувана от Прочетена 2108 пъти
Шофьорите да карат внимателно в област Смолян. Ограничено е движението по път II-86 Чепеларе - Проглед поради свличане на наноси на платното снимка: АПИ

Ограничено е движението по пътя II-86 Чепеларе – Проглед поради свличане на наноси върху пътното платно. Обходният маршрут е: Смолян - Девин - Кричим - Пловдив и обратно. Необходимо е шофьорите да карат внимателно, с повишено внимание и съобразена скорост. Заради обилните валежи в региона председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Светослав Глосов изпраща в Смолян директорът на дирекция „Поддържане на пътната инфраструктура“ инж. Михаил Рашков. Екипите на пътноподдържащата фирма работят на 24-часов режим, за да разчистват падналата скална маса от проливните дъждове. 

Поради срутване на скални маси в една лента се осъществява движението по път II-86 в участъка Бачково - Нареченски бани. Трафикът е в една лента и по пътя III-8681 Рудозем - Смилян при Бяла река, заради пропадане на пътното платно.

Временно движението по път III-866 Смолян - Стойките в кв. „Райково“ в Смолян е ограничено за всички превозни средста. Причината е наводнено пътно платно от река Черна. Обходните маршрути са през уличната мрежа на гр. Смолян.

Поради свличане на земна маса движението по пътя III-197 Грохотно - Девин в границите на Девин е в една лента, съобщиха от АПИ.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!