Menu
Понеделник, 31 Декември 2018 12:32

Ски детска градина дава първи стъпки по пистите в Пампорово

Публикувана от Прочетена 2257 пъти
Деца от 4 до 6-годишна възраст прохождат на ски в детска ски градина в Пампорово, информират от "Пампорово" АД. "Бялата" градина дава първите уроци по ски и занимава малчуганите, докато родителите им се спускат по трасета за напреднали. Условията за ски и сноуборд в Пампорово са отлични, отворени са девет писти в зоната.
 
Най-малките скиори се обучават от ски учители и педагог, а уроците могат да се преподават на български, английски или руски. Детската ски градина разполага и с помещения за целодневни занимания след спускането със ски и шейни.
 
Сто деца от семейства в неравностойно положение ще бъдат обучавани безплатно през март по време на Интер Ски Конгреса в Пампорово. Обучението ще бъде част от дарителска акция от организаторите на събитието. Децата ще бъдат обучавани от делегати на Конгреса, който ще събере над 1000 ски инструктори от 30 страни.
 
Пампорово запазва марката си на курорт, подходящ за семейна почивка, коментират от дружеството концесионер на пистите. Ски зоната разполага с богата гама от писти за напреднали и начинаещи скиори и сноубордисти, предаде БТА.
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!