Menu
Вторник, 13 Март 2018 17:55

Ски сезонът в Пампорово продължава до 9 април

Публикувана от Прочетена 882 пъти

Отлични са условията за ски в Пампорово, информират от Планинската спасителна служба. Функционират 12 от пистите в ски зоната, а времето е слънчево. Ски сезонът в курорта ще продължи до 9 април, съобщиха от "Пампорово" АД.
От 1 април се въвежда намаление на цените на лифт картите, уточняват от дружеството. Дневна лифт карта ще струва 42 лева в последната седмица от зимния туристически сезон. До края на март продължава чартърната програма с ирландски ваканционни групи в ски курорта. Промоционалните цени на лифт услугите са насочени главно към българските туристи, които са преобладаващи клиенти в Пампорово през април, предаде БТА.

 

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!