Следваща прожекция на "Кино в Родопите"- документалния филм „Формулата на Тео“. Не пропускайте и Кино класа

Следваща прожекция на "Кино в Родопите"- документалния филм „Формулата на Тео“. Не пропускайте и Кино класа Следваща прожекция на "Кино в Родопите"- документалния филм „Формулата на Тео“. Не пропускайте и Кино класа
В четвъртък, 30.03. от 18:00ч в НЧ „Орфееви гори”, Смолян гледайте: „Формулата на Тео“ 2018, документален, 74 мин., реж. Николай Василев
Какво е важно за доброто образование? Трябва ли един успешен физик да познава поезията на Хьолдерлин? Може ли да се преподава търсенето на нравствения абсолют? А да се подарява най-ценният и скъп продукт днес? Или това е само Формулата на Тео?
 
След филма ще можете да участвате с дискусията с режисьора Николай Василев , Вход: свободен 
 
 
 
 
На 31.03 ви очакваме отново на Кино класа, този път с Николай Василев, на тема: Как да разкажем история в 10 минути
 
Николай Василев e сценарист и режисьор на документални филми и телевизионни формати. Носител е на наградата „Jameson“ за късометражно кино на 14-тия Международен София филм фест за документалния филм „Приказки“. “Пътят към Тива” за Иван Добчев през 2018 година е отличен за най-добър филм на фестивала “Masters of Art”. Втора награда за най-добър български филм на “Masters of Art” 2020 получава за “Високо”. Носител е на приза “Горчивата чаша” от фестивала “Любовта е лудост” 2019 за “Формулата на Тео” - посветен на най-известния учител в България – Теодосий Теодосиев.
 
Класът ще се провежда с предварително записване на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 
или директно чрез попълване на регистрационната форма: https://my.forms.app/form/63f2647c103153a8e3b7aedd
 
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре