Четвъртък, 12 Септември 2019 19:35

Smolyan Race 2019 с  благотворителна кауза -  „Да върнем надеждата на Алкан да проходи отново”

Публикувана от
Алкан Челеби Алкан Челеби

И това издание на зрелищното автомобилно шоу Smolyan Race 2019 ще мине под знака на благотворителността. Организаторите на събитието започват  кампания , за да може 24-годишният наш съгражданин Алкан Челеби да проходи отново. На 7 май  2015 г. животът  му се преобръща след тежка автомобилна катастрофа. Последиците от инцидента са обездвижване на краката. Доктори в Турция дават шанс на Алкан да проходи отново, но за поредицата от операции, които трябва да претърпи са необходими 50 000лв. Тази сума е непосилна за семейството му.

По този повод организаторите на  Smolyan Race 2019 решават  със  средствата от таксите за състезанието, както и тези от кутията за дарения да подпомогнат  лечението на Алкан, за да проходи отново.  Кутията ще бъде поставена в Младежкия дом и дарения ще се събират по време на самото състезание.   

За тези които няма да имат възможност да посетят събитието или искат директно да помогнат, могат да направят това по  банковата сметка за набиране на средства за Алкан с IBAN: BG46 STSA 9300 0021 7516 09 (в лева)

За допълнителна информация: GSM: 0878761846  и 0876080992. На тези телефони отговарят майка му и сестра му.

Включете се в нашата благотворителна кауза, за да върнем надеждата на Алкан да проходи отново, призовават от  Smolyan Race 2019 .

Припомняме, че състезанието ще се проведе на 5 и 6 октомври т.г. в Смолян. Организатори са "Авто мото клуб Смолян". Автомобилното шоу се реализира с подкрепата на Община Смолян и ДА „Безопасност на движението по пътищата”.

Прочетена 1207 пъти

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


 Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!