Menu
Вторник, 11 Юли 2017 22:28

Смолян ще отбележи тържествено 180-годишнината от рождението на Левски

Написана от
Смолян ще отбележи тържествено 180-годишнината от рождението на Левски снимка: община Смолян
Смолян ще отбележи тържествено 180-годишнината от рождението на Васил Левски. На 14 юли /петък/ от 18.00 часа в кв.Устово ще бъдат поднесени цветя пред Паметника на борците за свобода и паметната плоча на Илия Белковски –съратник на Левски. От 18,30 часа в читалище „Кирил Маджаров” ще се проведе тържествено събрание- концерт.
На 18 юли /вторник/ в ППМГ „Васил Левски” в кв. Райково от 10,30 часа ще бъдат поднесени венци и цветя пред паметника на Апостола на свободата.
Организаторите на тържествата, община Смолян, Общински комитет
„В.Левски”, читалище „Кирил Маджаров” – кв.Устово и ППМГ„В. Левски” –кв.Райково, канят смолянчани да се включат в честванията- посветени на 180-годишнината от рождението на Апостола на свободата.

Пресцентър на община Смолян
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!